Anlık Bildirim

Dubai Emirliği'nde Kripto Vadisi kuruluyor

Blok zinciri girişimlerine mali destek, teknik destek, mentorluk, eğitim gibi farklı konularda destekler sunan Crypto Valley platformu Dubai'de de faaliyetlerine başlıyor.

Dubai Emirliği'nde Kripto Vadisi kuruluyor Tam Boyutta Gör

Silikon Vadisi dendiği zaman teknoloji dünyasına yön veren şirketlerin ve girişimlerin başladığı veya faaliyet gösterdiği bölge akla gelir. Şimdilerde ise Kripto Vadisi tanımı öne çıkmaya başladı.

Crypto Valley nedir?

Kripto Vadisi (Crypto Valley) aslında İsviçre ve Lichtenstein ülkelerinde faaliyet gösteren bir blok zinciri kuluçka merkezi. Yürütücüsü ise CV VC ve CV Labs. Blok zinciri girişimleri finansal veya mental olarak destekleniyor, takip ediliyor, eğitimler veriliyor.

Dubai Çoklu Varlık Merkezi - DMCC yaptığı açıklamada Kripto Vadisi kuluçka merkezinin Dubai'de bir serbest bölge olarak hizmet vereceğini duyurdu. Davos 2020 zirvesinde imzalanan anlaşmada DMCC ile CV VC ortak projelere imza atacak. Dubai Blok Zinciri stratejisi yanında genel bir blok zinciri stratejisi de geliştirilecek.

Gelen bilgilere göre Afrika ve Orta Doğu; blok zinciri yatırımlarında yüzde 70 civarında artış yakaladı. 2021 yılında toplam yatırımların 307 milyon dolar seviyesine ulaşacağı tahmin ediliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim