Anlık Bildirim

Dünyanın ilk MicroLED ekranlı akıllı saati duyuruldu: Aphaea Watch

Konka dünyanın ilk MicroLED ekranlı akıllı saatini duyurdu. Aphaea Watch isimli saat 35 güne kadar pil ömrü sunarken, -30 ila 70 santigrat derece arasındaki sıcaklıklarda çalışabiliyor.

Dünyanın ilk MicroLED ekranlı akıllı saati duyuruldu: Aphaea Watch Tam Boyutta Gör

Çinli elektronik üreticisi Konka, akıllı saat pazarında bir ilke imza attı. Şirketin Çin'de düzenlenen bir konferansta duyurduğu Aphaea Watch, dünyanın ilk MicroLED ekranlı akıllı saati oldu.

Cihazda DCI-P3 renk gamının yüzde 147'sini kapsayan 2 inç MicroLED ekran var. Maksimum parlaklık değeri 1500 cd/m2'ye (nit) ulaşıyor. Konka Aphaea Watch'un tek şarjla 35 güne kadar pil ömrü sunabildiği belirtildi.

Dünyanın ilk MicroLED ekranlı akıllı saati duyuruldu: Aphaea Watch Tam Boyutta Gör

MicroLED'in ne gibi avantajları var?

Akıllı saatin en dikkat çekici özelliklerinden biri -30 ila 70 santigrat derece arasındaki sıcaklıklarda çalışabilmesi. MicroLED ekran derin siyah renk, hızlı tepki süresi ve yüksek kontrast oranı gibi avantajlar sağlıyor.

MicroLED, OLED ekranlardan daha yüksek parlaklığa sahip. Ayrıca inorganik yapısı nedeniyle OLED'den daha kararlı bir teknoloji. Konka, saatin ekran üreticisini açıklamasa da kaynaklar bu firmanın BOE olduğunu söylüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim