Anlık Bildirim

Xiaomi, 55 inç QLED ekrana sahip 4K TV piyasaya sürdü

Çinli teknoloji devi Xiaomi, kuantum nokta teknolojisini temel alan yeni bir akıllı TV çıkardı. 55 inç QLED panelle donatılan yeni Mi TV'nin tüm teknik detayları ve fiyat etiketi haberimizde.

Xiaomi, 55 inç QLED ekrana sahip  4K TV piyasaya sürdü Tam Boyutta Gör

Xiaomi, Mi QLED TV 4K olarak adlandırılan yeni bir akıllı TV çıkardı. Cihaz isminden de anlaşılabileceği üzere Quantum Dot (kuantum nokta) teknolojisini temel alıyor ve 55 inç boyutunda tek bir versiyonu var.

Xiaomi Mi QLED TV 4K, 3840 × 2160 piksel (4K) çözünürlükte 55 inç QLED Ultra HD ekrana sahip. Televizyonda kullanılan panel NTSC renk gamının yüzde 100'ünü kapsarken, DCI-P3 renk gamının yüzde 95'ini gösterebiliyor.

Xiaomi, 55 inç QLED ekrana sahip  4K TV piyasaya sürdü Tam Boyutta Gör

Teknik özellikleri

Yeni televizyon HLG, HDR10, HDR10+ ve Dolby Vision dahil olmak üzere tüm popüler HDR standartlarını destekliyor. Bunlara ek olarak hızlı görüntülerde bulanıklığı azaltan RealityFlow (MEMC) ve görüntünün doygunluğunu, kontrastını ve parlaklığını otomatik olarak ayarlayabilen Vivid Picture Engine teknolojileri de var.

Xiaomi Mi QLED TV 4K gücünü Mali-G52 MP2 grafik birimi içeren MediaTek MT9611 işlemcisinden alıyor. Cihazda 2 GB RAM ve 32 GB dahili depolama alanına yer verilmiş. Ayrıca dört hoparlör ve iki tweeter'dan oluşan 30 watt gücünde ses sistemiyle geliyor.

Xiaomi, 55 inç QLED ekrana sahip  4K TV piyasaya sürdü Tam Boyutta Gör

Fiyat etiketi

Televizyonda yerleşik Chromecast'in yanı sıra hızlı uyandırma özelliği mevcut. Android TV tabanlı PatchWall 3.0 arayüzü ile çalışan cihazın bağlantı özelliklerini ise çift bantlı Wi-Fi 5, Bluetooth 5.0, üç HDMI 2.1, iki USB 2.0 (Type-A), Ethernet (RJ45), optik, AV ve 3.5 mm kulaklık girişi olarak sıralayabiliriz.

TV ile birlikte Netflix ve Amazon Prime Video gibi kısayol tuşları içeren ve Google Asistan'a erişimi mümkün kılan önceki Mi TV modelleriyle aynı uzaktan kumanda geliyor. Xiaomi Mi QLED TV 4K, 21 Aralık'tan itibaren 750 dolar fiyat etiketiyle satışa çıkacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12289 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Xiaomi Mi QLED TV 4K, akıllı tv ve
2 etiket daha televizyon Ev Elektroniği
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim