Anlık Bildirim

Microsoft Edge'de YouTube içerik oluşturucuları takip etmek kolaylaşıyor

Microsoft Edge tarayıcısı, YouTube'a girmeden favori içerik oluşturucuları takip etmeyi daha kolay bir hale getiriyor. Tarayıcıda bir düğme üzerinden kanal detayları görüntülenebilecek.

Edge'de YouTube içerik oluşturucular daha kolay takip edilecek Tam Boyutta Gör

Microsoft, Edge tarayıcısında yeni bir YouTube entegrasyonunu test ediyor. Kullanıcılar, favori içerik oluşturucuları tarayıcıda tek düğmeye basarak takip edebilecek ve YouTube'a girmelerine gerek kalmadan kanal hakkında bazı bilgilere de ulaşabilecekler.

Edge'de YouTube içerik oluşturucular daha kolay takip edilecek Tam Boyutta Gör

Edge'de YouTube entegrasyonu

Edge tarayıcındaki içerik oluşturucu takip düğmesi tarayıcının adres çubuğunda yer alıyor. Kullanıcılar, sağ tarafa konumlandırılmış yeni düğme üzerinden takip edilen içerik oluşturucunun kanalına dair gönderi ve takipçi sayısı, kanalın bilgilendirme yazısı ve kanaldan paylaşılan videolar gibi bilgilere eşim sağlayabilecek. Bu sayede kullanıcılar YouTube'a girmeden takip edilen kanaldan yeni video paylaşılıp paylaşılmadığını kontrol edebilecek.

Yeni takip düğmesi belirli Edge Canary kullanıcılara sunuldu ve şu an için test aşamasında. Edge'deki içerik oluşturucu takip düğmesi YouTube'daki tüm kanalları henüz desteklemiyor. Özellik, yaygın olarak kullanıma sunulduğunda tüm kanalların desteklenmesi bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim