Anlık Bildirim

YouTube'a Akıllı İndirme geliyor

YouTube, Android kullanıcılarının izleme geçmişe göre her hafta 20 videoyu otomatik olarak cihazlarına indirebileceği bir Akıllı İndirme özelliğini uygulamaya getiriyor.

YouTube'a Akıllı İndirme geliyor Tam Boyutta Gör

YouTube, bazı Android kullanıcılarında yeni bir özelliği test etmeye başlıyor. Kullanıcıların genel izleme geçmişine göre otomatik olarak her hafta 20 videoyu cihaza indirecek olan Akıllı İndirme özelliği, yalnızca cihaz Wi-Fi'ye bağlandığında çalışacak.

YouTube Premium kullanıcılarına geliyor

YouTube Music'te yer alan Akıllı İndirme özelliği artık bazı Android için Youtube uygulaması kullanıcıları tarafından da kullanılabilecek. İzleme geçmişini analiz ederek çalışan bir algoritmaya dayalı olarak kullanıcılar için seçilen videolar, yalnızca cihaz Wi-Fi'ye bağlandığında indirilecek ve cihazda yeterli depolama olmaması durumunda kullanıcıyı uyaracak. Özellik sayesinde otomatik indirilen videolar, çevrimdışı izlenebilecek.

Android 12'ye sahip cihazlarda YouTube Premium kullanıcılarının erişebileceği Akıllı İndirme özelliği, 14 Şubat'tan itibaren test edilmeye başlanacak. İndirilen videolara YouTube uygulamasındaki Kitaplık sekmesi üzerinden erişilebilecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6697 kez okundu.
20 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
youtube, akıllı indirme ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim