Anlık Bildirim

Edward Snowden: "DOGE ve SHIB gibi coin'lerden tiksiniyorum"

Eski CIA Ajanı Edward Snowden, DOGE benzeri meme coinlere tiksinerek baktığını açıkladı. Bu tip coinlerin yatırımcılara zarar vereceğini söyledi.                  

Edward Snowden, DOGE benzeri coin'lerden tiksindiğini açıkladı Tam Boyutta Gör

Hiç şüphesiz meme coin’ler sergiledikleri performansla 2021 yılına damga vurdu. Öte yandan meme coin’ler konusunda kripto para topluluğu ikiye bölünmüş durumda. Bir kesim meme coin’lerin kripto para topluluğunun artık ayrılmaz bir parçası olduğu görüşündeyken diğer kesim ise meme coin’ler hakkında olumsuz görüşlerine devam ediyor.

Bu konuda en son yorum ünlü muhbir Edward Snowden’dan geldi. Snowden Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda meme coin çılgınlığı konusundaki görüşlerini paylaştı. 38 yaşındaki siber güvenlik uzmanı, zayıf mizah anlayışı nedeniyle DOGE klonu meme coin’lere tiksinerek baktığını açıkladı.

Edward Snowden ayrıca meme coin’lerin yatırımcılara zarar verebileceği görüşünde. Öyle ki Snowden, yatırımcıların meme coin’leri meşru bir yatırım seçeneği olarak değerlendirme hatasına düşebileceğini ve böylelikle zararlarla karşılaşabileceğini ifade etti.

Bunun yanı sıra Edward Snowden, Dogecoin’in kurucu ortağı Billy Markus’tan övgü dolu sözlerle bahsetti. Zira meme coin’ler konusunda Edward Snowden ve Billy Markus benzer görüşlere sahipler. 

Her ne kadar Bitcoin maksimalisti olmadığını açıklasa da BTC hakkında olumsuz açıklamalarda bulunan kişilere isim vermeden göndermede bulunan Snowden, “merkezi çöp paraları” teşvik eden risk sermayedarlarını eleştirmeyi de ihmal etmedi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11934 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
dogecoin, Shiba Inu Coin ve Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim