Anlık Bildirim

Bitcoin fiyatında düşüş sürüyor: 57000$ altı görüldü

Geçtiğimiz hafta büyük yükselişin ardından sert bir düşüş yaşayan Bitcoin fiyatı düşüşünü sürdürüyor. Bu haftaya da düşüşle başlayan Bitcoin ne zaman çıkacak?   

Bitcoin fiyatı Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz haftalarda büyük bir ralliye başlayan ve 69000$ sınırına yaklaşarak yatırımcısını sevindiren Bitcoin’in düşüşü hızlı oldu. Erken saatlerde 57 bin dolar altına kadar sarkarak pek çok kısa pozisyonu patlattı. 

Bitcoin fiyatı ne kadar?

Son dönemde özellikle kurumsal tarafta yaşanan hareketlilik ile birlikte yükselişe geçen kripto para piyasaları 3 trilyon dolar toplam pazar değerine doğru yürümeye başlamıştı. Ne var ki tutunamadı. 

Bitcoin fiyatı 69 bin dolar sınırına yaklaştıktan sonra 57 bin dolar altına kadar sarktı. Bazı ülkelerin vergiden kaçınma konusunda kripto paralara şüpheyle bakması yeni dönem için soru işaretleri bıraktı. Bu bakımdan fiyat iki kez 60 bin dolar barajına takılarak geri döndü.

Alt coin boğasını başlatması beklenen Ethereum fiyatı 4800$ sınırına kadar zorladıktan sonra biraz direndi ancak sonunda o da bıraktı. 4000$ altına kadar sarktıktan sonra 4200$ seviyelerinde geziniyor. 

AVAX bu dönemde iyi bir performans sergiledi ve yükseliş rekorları kırarak 146$ seviyesine kadar geldi. Hali hazırda 134$ civarında geziniyor. SHIB ise 0.000044$ seviyelerinde. Otoriteler düşüşler olsa da Bitcoin fiyatının yükseliş kanalı içerisinde hareketlerine devam edeceğini düşünüyor. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim