Anlık Bildirim

PES serisinin yeni oyunu eFootball'dan oynanış fragmanı geldi

Uzun yıllardır PES ya da Pro Evolution Soccer olarak tanıdığımız oyun serisinin yeni oyunu eFootball'un yeni oynanış fragmanı paylaşıldı.

eFootball'dan yeni oynanış fragmanı paylaşıldı Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Konami Digital Entertainment'ın yaptığı popüler oyun serisi PES'in yeni oyunu eFootball'dan yeni oynanış fragmanı paylaşıldı.

Oynaması ücretsiz ve Unreal Engine'de tamamen yeniden inşa edilen eFootball, önümüzdeki sonbahar tüm dünyada aynı anda yayınlanacak ve PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Windows 10 ve Steam üzerinden oynanabilecek. Android ve iOS sürümleri de masaüstü ve konsol sürümlerinin hemen ardından gelecek.

eFootball Oynanış Fragmanı

Topa dokunuşu kontrol etme

Oyuncular aynı gerçek futbolda olduğu gibi topa ilk dokunuştan depara kadar hem top sürme hızını hem de şutların sertliğini kontrol edebilecek. Ek olarak eFootball™, PlayStation®5'te futbolcu hareketlerinin farkını hissettirmek için kontrolcünün dokunsal geri bildirimini ve uyarlanabilir tetiklerini kullanacak*.

*Bu özellik, lansmandan sonra bir güncelleme ile eklenecektir. Lütfen daha fazla bilgi için bekleyin.

Defans oyuncusunu kandırma

Oyunculara topu nasıl saklayacaklarını kontrol etme konusunda daha fazla özgürlük vererek neredeyse her oyunu karşılıklı bir akıl oyununa dönüştürdük*. Sezgisel komutlar aracılığıyla çok çeşitli top sürme ve vücut çalımı hareketleri kullanabileceksiniz. Bunlar bir araya geldiğinde, karşı karşıya kaldığınız pozisyonlar hem hücum hem de defans oyuncuları için heyecan verici bir deneyim sunacak.

*Bu özellik, lansmandan sonra bir güncelleme ile eklenecektir. Lütfen daha fazla bilgi için bekleyin.

Top çalma ve yeni fırsatlar yaratma

Oyuncular, rakiplerinin şutlarını vücutlarını öne atarak veya vuruşu okuyup pası keserek bloke edebiliyorlar. Doğal olarak, rakibin kalesine yakın bir pozisyonda top çalarak mükemmel bir gol fırsatına sahip olabileceksiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
2 Kişi Okuyor (0 Üye, 2 Misafir) 2 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7563 kez okundu.
11 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
efootball, pes ve Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim