Anlık Bildirim

Efsanevi yatırımcı Bill Miller, Bitcoin'i Ferrari'ye benzetti

Açıklamalarıyla kripto para dünyasında büyük yankı uyandıran Bill Miller, bir kez daha çarpıcı açıklama yaptı. Bill Miller, Bitcoin'i Ferrari'ye altını ise at arabasına benzetti.

Efsanevi yatırımcı Bill Miller, Bitcoin'i Ferrari'ye benzetti Tam Boyutta Gör

Ünlü yatırımcı Bill Miller yeni bir Bitcoin açıklaması yaptı. Kısa bir süre önce Forbes/Shook Top Advisor Summit’e katılan Bill Miller, Bitcoin ve altın için çok konuşulacak bir benzetme yaptı.

Daha önce Legg Mason’da CIO’lık görevini yürüten Bill Miller, lider kripto para birimi Bitcoin’i bir Ferrari’ye benzetti, altın için ise at arabası benzetmesi yaptı. Geride bıraktığımız Haziran ayındaki boğa koşusu sırasında da Bitcoin’i “turbo yüklü altın” olarak nitelendiren Miller, aynı zamanda erken dönem Bitcoin yatırımcılarından birisi.

Wall Street’te Bitcoin’i benimseyen ilk isimlerden biri olan Bill Miller, 2000’li yıllarda başlayan mali ekonomik kriz sırasında kaybettiklerini Bitcoin ve Amazon sayesinde geri aldığını iddia ediyor. Öte yandan Bill Miller’ın yatırım fonu Miller Opportunity Trust, Eylül ayı sonlarında Grayscale’ın Bitcoin Trust’ fonunda 1.5 milyon hissesi olduğunu açıklamıştı. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim