Anlık Bildirim

Bu Ay PlayStation Now'a eklenecek oyunlar sızdırıldı: Last of Us 2, Fallout 76 ve daha fazlası

PlayStation'ın PlayStation Now isimli oyunları stream ederek oynamamızı sağlayan servisine Ekim 2021'de eklenecek oyunlar sızdırıldı. Bu ayki oyunların bir hayli güzel olduğunu söylemek gerek.

Ekimde PlayStation Now'a eklenecek oyunlar sızdırıldı Tam Boyutta Gör

PlayStation'ın aynı GeForce Now gibi oyunları stream ederek oynamamızı sağlayan sistemi PlayStation Now'a Ekim 2021 tarihinde eklenecek oyunlar sızdırıldı.

The Last of Us Part II PS Now'a Geliyor

Bu ay eklenen oyunlara baktığımızda The Last of Us Part II ve Fallout 76 gibi popüler oyunları görebiliyoruz. Ayrıca Desperados 3 gibi başarılı bir oyun da bulunuyor. Resmi açıklama ilerleyen günlerde gelecek ancak şu an için belli sızdırılan oyunlara birkaç yeni oyun daha eklenecek gibi duruyor. Şimdilik belli olan oyunlar şöyle:

  • The Last of Us Part 2
  • Fallout 76
  • Desperados 3
  • Final Fantasy 7 Remastered

Ne yazık ki PlayStation Now şu anda ülkemizde erişime açık değil. Ancak geçtiğimiz aylarda PlayStation patronu Jim Ryan, PlayStation'ı geliştirmek büyütmek için öncelikli planlarının PlayStation Now'ı daha fazla insana sunmak olduğunu söylemişti.

Daha öncesinde de Xbox Game Pass'e verecekleri cevap için PS Now sisteminin önemli bir rolde olacağı açıklanmıştı. Bu yüzden önümüdeki yıllarda sistemin ülkemizde de erişime açılmasını bekleyebiliriz. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim