Anlık Bildirim

AMD ekran kartlarında önemli oyun hediyeleri

AMD Radeon RX Vega, RX 580 veya RX 570 grafik kartları satın aldığınızda Assassin's Creed Odyssey, Star Control: Origins ve Strange Brigade oyunları için hediye kodları veriliyor.

Genelde ekran kartları ile kutu içerisinde oyun hediyelerinin geldiğini sıkça görürüz. AMD başlattığı son kampanya ile merakla beklenen 3 önemli oyunu Radeon ekran kartlarına hediye olarak verecek.

Önemli oyunlar hediye

Promosyon dönemi 7 Ağustos’ta başlayıp, 3 Kasım 2018’de sona erecek. Oyun kodları ise 31 Aralık 2018’e kadar kullanılabilir olacak. Kampanya kapsamında AMD Radeon RX Vega, RX 580 veya RX 570 grafik kartları ile bu kartların bulunduğu sistemler bulunuyor.

Yeni sistemler ile birlikte verilecek olan oyunlar Assassin's Creed Odyssey, Star Control: Origins ve Strange Brigade şeklinde sıralanıyor. Strange Brigade 28 Ağustos’ta, Star Control: Origins 20 Eylül’de, Assassin’s Creed Odyssey ise 5 Ekim’de piyasada olacak.

Star Control: Origins ile 2086 yılındaki galaktik topluluğa katılacak ve uzay gemisi savaşlarının heyecanını yaşayacaksınız. Strange Brigade’de ise unutulmuş bir kadim şeytani güce karşı savaşacaksınız. Assassin’s Creed Odyssey’le de savaşın yıktığı Antik Yunan’da kendi kaderinizi ve yolunuzu belirleyecek, aynı zamanda da epik bir macera yaşayacaksınız.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim