Anlık Bildirim

El Salvador, Bitcoin gelirleriyle hayvan hastanesi açtı

Bitcoin'i resmi para birimi ilan eden El Salvador, Bitcoin sayesinde elde ettiği gelirler ile hayvanlar için hastane açtı. Tedavi için sadece 25 cent alınacak.   

El Salvador, Bitcoin ile finanse edilen hayvan hastanesini açtı Tam Boyutta Gör

Bitcoin'i resmi para ilan eden El Salvador, bu alandaki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kez El Salvador, Bitcoin (BTC) geliri ile inşa ettiği hayvan hastanesinin açılışını gerçekleştirdi.

El Salvador Başkanı Nayib Bukele, Twitter üzerinden yaptığı bir paylaşım ile yeni hayvan hastanesinin açılışını duyurdu. Ayrıca hayvan hastanesinin adı, ülkenin Bitcoin cüzdanı olan Chivo’yla birleştirildi.  Chivo Hayvan Hastanesi’nin açılışı, Bukele’nin sosyal medya hesaplarından sıkı bir şekilde takip edildi:

Hayvan hastanesi 26 Şubat'tan itibaren hizmet verecek. Hastanede, veterinerlik alanından tıbbi ve idari personel yetiştirilecek bir eğitim hastanesine dönüştürülecek. Bu arada hastanede her hizmetten sadece 25 cent alınacağı da belirtildi.

El Salvador, Bitcoin ile finanse edilen hayvan hastanesini açtı Tam Boyutta Gör

Son olarak Nayib Bukele; hastanenin inşasında, maliyetler için hiçbir Bitcoin satılmadığını da ekledi. Harcamaların tamamen devlet fonunun dolar kısmıyla yapıldığını belirtti.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim