Anlık Bildirim

Epson, yeni 4K lazer projeksiyon cihazını duyurdu: Pro Cinema LS12000

Epson, evde sinema deneyimini en üste çıkarmayı hedeflediği yeni ürünü Pro Cinema LS12000 4K lazer projeksiyon cihazını satışa sundu. Cihaz, aynı zamanda oyunculara da hitap ediyor.

Epson, Pro Cinema LS12000 4K lazer projeksiyon cihazını duyurdu

Projeksiyon cihazları özellikle belirli ortamlarda daha büyük ekranda bir şeyler izleme deneyimi sunmasıyla birçok alanda oldukça popüler hale geldi. Japonya merkezli Epson, yeni ev sineması projeksiyon cihazı olan Pro Cinema LS12000 ile bu deneyimi daha iyi hale getirmeyi amaçlıyor. Şirket, yeni ürünlerinin tüm kaynak materyalleri sanatçının amaçladığı şekilde aslına sadık kalarak yeniden ürettiğini ve evde 4K sinema kalitesinde görüntü sağladığını belirtiyor.

Pro Cinema LS12000 ile evde sinema deneyimi

Epson Pro Cinema LS12000 projeksiyon cihazında yer alan gelişmiş piksel kaydırma teknolojisi, hızlı açılma, yüksek görüntü parlaklığı, siyah kontrast ve renk doğruluğuyla beraber benzersiz  4K görüntü üretmek için üç ayrı yüksek tanımlı LCD yongasıyla paralel çalışıyor.

Epson, Pro Cinema LS12000 4K lazer projeksiyon cihazını duyurdu

Precision Shift Glass Plate teknolojisiyle 3840 x 2160 8,29 milyon piksellik 4K çözünürlük elde etmek için yüksek bir yenileme hızında çalışarak yansıtılan piksellerin doğru bir şekilde kaydırılması sağlanıyor.

Lazer ışık kaynağı hem renkli hem de beyaz parlaklıkta 2.700 lümen sunuyor ve 20.000 saatlik kullanım ömrüne sahip. Epson, yeni projeksiyon cihazının 2.500.000:1'in üzerinde bir kontrast oranıyla daha derin siyahlara izin vereceğini söylüyor.

HDR10, HLG ve HDR10 + desteği sunan Epson Pro Cinema LS12000 4K PRO-UHD lazer projeksiyon cihazı, Netflix'i desteklemese de Hulu, Amazon Prime ve YouTube desteğiyle geliyor. Saniyede 120 kare hızında 4K'ya kadar oyun oynama ve 20 ms'nin altındaki gecikme süresiyle oyuncuların yeni nesil oyun konsollarından ve üst düzey oyun bilgisayarlarından tam olarak yararlanmasına olanak tanıyor.

Projeksiyon cihazı, 5 bin dolar fiyat etiketiyle listeleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim