Anlık Bildirim

Face ID birkaç yıl içinde tüm iPhone, iPad ve Mac'lere gelebilir

Apple önümüzdeki birkaç yıl içinde Mac bilgisayarlar da dahil olmak üzere tüm cihazlarına Face ID yüz tanıma sistemi eklemeyi planlıyor. Şirketin ayrıca çentikten kurtulma düşüncesi de var.

Face ID teknolojisi Mac bilgisayarlara geliyor Tam Boyutta Gör

Bloomberg editörü Mark Gurman, Apple'ın Face ID teknolojisini birkaç yıl içinde Mac bilgisayarlara getireceğine inanıyor. Gurman ayrıca yüz tanıma sisteminin giriş seviyesi iPhone SE ve iPad dahil olmak üzere tüm iPhone ve iPad'lere ekleneceği görüşünde.

Deneyimli editör konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Bence Face ID'yi tüm ana cihazlarına uygulamak, şirketin nihai hedefi. Bu mümkün olsaydı, Apple şimdiye kadar Touch ID'den vazgeçerdi. Ama birkaç nedenden dolayı bunu yapamadı" dedi.

Face ID teknolojisi Mac bilgisayarlara geliyor Tam Boyutta Gör

Çentik yerine delikli ekran geliyor

Şu anda şirketin bazı cihazları, ilk olarak iPhone 5S'de sunulan Touch ID ile korunuyor. Apple, parmak izi tarayıcısının Face ID'ye göre daha düşük maliyetli olması nedeniyle Touch ID'yi kullanmaya devam ediyor.

Mark Gurman, Cupertinolu şirketin çentikten kurtulmak için ön kamerayı iPhone ekranına entegre edebileceğini de sözlerine ekledi. Ünlü analist Ming-Chi Kuo, Apple'ın 2022 yılında en azından bazı iPhone modellerinde delikli ekrana geçiş yapacağını söylemişti.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim