Anlık Bildirim

Fiat Egea'da otomatik vites için tarih belli oldu

Fiat Marka Direktörü Altan Aytaç, Habertürk'ün gündeme ilişkin sorularını yanıtlarken Egea'ya otomatik şanzımanın ne zaman geleceğini de açıkladı. Ayrıca elektrikli 500 için de açıklama yapıldı.

makyajlı fiat egea ön tasarım Tam Boyutta Gör

Yıl başında makyajlanarak satışa sunulan Fiat Egea başarılı bir şekilde yoluna devam ediyor. Öte yandan tüketici, Egea'ya otomatik şanzıman seçeneğinin ne zaman geleceğini merak ediyor.

Egea'da otomatik vites ne zaman geliyor?

Fiat Marka Direktörü Altan Aytaç, merak edilen bu konuya açıklık getirdi. Egea'da otomatik şanzımanın Tofaş içerisindeki gündemin ilk sıralarında yer aldığını belirten Aytaç, "Egea'da artık otomatik şanzıman tarihinin kesinleştiğini söyleyebiliriz. Otomatik vites seçeneği yıl başında gelecek, dizel motor otomatik şanzıman ikilisini 2022'nin başında satışa sunacağız." şeklinde konuştu.

Öte yandan Aytaç, Egea'nın her motor seçeneğinde otomatik şanzıman olmayacağının da altını çizdi. Buna göre ilk etapta Egea'nın benzinli versiyonlarında otomatik şanzıman seçeneği bulunmayacak. Açıklamaya göre otomatik şanzımanlı Egea, geçen yılki satışlarda yüzde 30 pay almış. Cross versiyonla bu oranın daha da yukarılara çıkması bekleniyor.

Türkiye'de elektrikli otomobil çeşitliliği git gide artıyor. Fiat da bu kapsamda elektrikli 500'ü Türkiye'ye getirmek için kolları sıvamış durumda. Aytaç'a göre bu model de en erken 2022'nin başında satışa sunulabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
49857 kez okundu.
36 kişi, toplam 39 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
egea, otomatik ve Türkiye Haberleri
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim