Anlık Bildirim

Forza Horizon 5, oyunun sesleri için ışın izleme kullanacak

E3 2021'de Xbox + Bethesda suumunda duyurulan Forza Horizon 5'in oyundaki sesler için ışın izleme teknolojisini kullanacağı açıklandı.

Forza Horizon 5 sesler için ışın izleme kullanacak Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Xbox Game Studios'n yaptığı, geliştiriciliğini ise Playground Games'in yaptığı yarış oyunu serisi Forza Horizon'ın yeni oyunu Forza Horizon 5, geçtiğimiz ay duyurulmuştu. Geliştirici ekip ise YouTube kanalları üzerinden oyunun detaylarını paylaştıkları bir geliştirici günlüğü video serisi yayınlıyor. Son video da oyunun seslerine odaklanıyor.

Forza Horizon 5'te Sesler İçin Işın İzleme Olacak

Forza Horizon 5: Let’s ¡Go! – Episode 3 başlığı ile yayınlanan videoda oyunun seslerine dair bazı yeni ayrıntılar öğreniyoruz. Bu ayrıntılar arasında şüphesiz en dikkat çekeni oyunun sesleri için kullanılacak olan ışın izleme teknolojisi. Videoya göre oyun, ışın izleme teknolojisini sesler için de kullanacak.

Bildiğiniz gibi ışın izleme teknolojisi, gerçek dünyada ışığın izlediği yola göre oyunun içerisinde de gerçeğe yakın bir şekilde aydınlatma oluşturuyor. oyunda ise aynı sistemi ses için kullancaklar. Oyun, şehir ve daha arazi gibi ortamlarda seslerin farklı olması için çevredeki nesneleri sürekli olarak algılayacak ve seslerin farkını buna göre oluşturacak. Bu sayede gerçeğe daha yakın araba sesleri duyacağız. Paylaşılan videoyu aşağıdan izleyerek oyunun sesleri hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz. 

Oyun, 9 Kasım 2021'de Xbox Series ve PC için çıkış yapacak. Oyunun ayrıca ilk günden Xbox Game Pass'e dahil olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim