Anlık Bildirim

Galatasaray jetonu işleme başladı, fiyatı üçe katlandı

Geçtiğimiz aylarda Socios tarafından 10TL karşılığında ön satışı yapılan GAL jetonu bugün ilk borsasında ticarete açıldı ve yaklaşık 3 katı fazla işlem görmeye başladı.

Galatasaray jetonu işleme başladı, fiyatı üçe katlandı Tam Boyutta Gör

Dünyaca ünlü blok zinciri projesi Socios tarafından geçtiğimiz aylarda ön satışa sunulan Galatasaray jetonu GAL ilk borsasına çıktı. Çıktığı anda da ön satış fiyatını üçe katladı.

GAL jetonu nedir?

Chilliz – CHZ kripto parasının da geliştiricisi olan Socios, dünyaca ünlü pek çok kulübün kripto jetonlarını geliştiriyor. Paris SG, Barcelona, Atletico Madrid ve Juventus hali hazıda Socios üzerinde kendi jetonlarına sahip.

Galatasaray da geçtiğimiz aylarda GAL jetonu ile platformda yerini almıştı. 10TL ön satış ile talep toplayan jeton bugünde Chilliz.net üzerinde ticarete açıldı. Hali hazırda 5$ civarına kadar yükselen GAL jetonu yatırımcısına da 3 kata kadar kazandırmış oldu.

Takım jetonları Socios varlığı olduğu için bir süre Chilliz borsasında kalacağı tahmin ediliyor. Bu bakımdan Binance gibi popüler borsalarda takım jetonlarını göremeyebiliriz. GAL jetonu satın almak isteyenlerin Socios uygulamasında veya Chilliz.net üzerinde ticaret yapması gerekiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
16616 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Bitcoin (BTC), gal token ve
2 etiket daha socios Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim