Anlık Bildirim

Galaxy A serisi tamamen OIS kameraya sahip olacak

Galaxy A serisi gelecek yıl tamamen OIS destekli kameralara sahip modellerden oluşacak. Samsung yaptığı yatırımlarla yıl sonunda ilk modülleri tedarik etmeyi planlıyor.

Galaxy A serisi Tam Boyutta Gör

Akıllı telefon pazarının lideri olmasına rağmen özellikle Xiaomi tarafından sıkıştırılan Samsung farklılaşma konusunda daha yoğun bir çaba içerisine giriyor. Özellikle kamera tarafında hamleler var. 

Galaxy A serisine OIS

Akıllı telefon pazarında yonga seti, RAM, depolama, batarya gibi bileşenler artık farklılaşma konusunda önemli bir avantaj sağlamıyor. Daha çok ekran, kamera ve hızlı şarj öne çıkmaya başladı. 

Samsung da gittikçe yoğunlaşan pazarda özellikle ekran ve kameraya odaklanıyor. Galaxy A ve M serisi telefonların büyük kısmında OLED ekranlar kullanılıyor. Kamera tarafında da OIS desteği yayınlaşacak. 

Sektörden gelen bilgilere göre Galaxy A serisi gelecek yıl tamamen OIS destekli kameralara sahip olacak. Hali hazırda birkaç modelde OIS desteği yer alıyordu. OIS genelde ana kameraya yerleştiriliyor ve jiroskop desteği ile sarsıntıların önüne geçiyor. Bunun haricindeki çözümler biraz daha düşük performans sunuyor.

Samsung geçtiğimiz haftalarda Jaeyoung Solutech tedarikçisine yatırım yapmıştı ve yıl sonunda OIS kamera modülleri tedarik etmeye başlayacak. Bu modülleri gelecek yıl başından itibaren Galaxy A serisinde görebileceğiz. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim