Anlık Bildirim

Galaxy Book Pro hafifliğiyle dikkat çekiyor

Galaxy Book Pro en alt seçenekte 0.88Kg ağırlık ile segmentinde öne çıkmayı başarıyor. Super AMOLED ekran, yeni nesil Intel işlemciler, GeForce MX450 gibi seçenekler mevcut.

Galaxy Book Pro hafifliğiyle dikkat çekiyor Tam Boyutta Gör

Samsung’un Galaxy Unpacked etkinliğinde beklenen katlanabilir telefonlar yoktu ancak segmentinde dikkat çekici özelliklere sahip Galaxy Book dizüstü ve melez dizüstü modelleri vardı.

Galaxy Book Pro özellikleri ve fiyatı

Üst seviyede rekabete dahil olacak Galaxy Book Pro modelinde iki farklı ekran boyutu yer alıyor. Tasarım olarak serideki diğer modellerle çizgileri benzer. Önceki nesle göre ise klavye biraz yukarı çekilmiş ve touchpad büyütülmüş.

Modelde Full HD Super AMOLED ekran, Tiger Lake tabanlı Intel Core işlemciler, 8GB/16GB/32GB LPDDR4x bellek, 1TB’a kadar NVMe SSD, Dolby Atmos ses, 720p kamera, çift mikrofon, parmak izi okuyucu, Thunderbolt 4, USB girişleri ve WiFi 6E özelliklerine ortak olarak yer verilmiş.

13.3 inçlik boyuta sahip olan versiyonda farklı olarak LTE seçeneği, 63Whr batarya, 0.88Kg ağırlık yer alıyor. 15.6 inçlik versiyonda ise ekstra olarak HDMI portu, 68Whr batarya, 1.15Kg ağırlık, Nvidia GeForce MX450 ekran kartı sunulmuş. Galaxy Book Pro içn 999$ başlangıç fiyatı belirlenmiş.

Galaxy Book Pro hafifliğiyle dikkat çekiyor Tam Boyutta Gör

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9759 kez okundu.
12 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, Galaxy Book Pro ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim