Anlık Bildirim

Galaxy S22 serisi S8’i tahttan indirdi: Ön sipariş rakamları 1 milyonu geride bıraktı

Samsung'un 9 Şubat tarihinde tanıtılan Galaxy S22 serisi, büyük bir satış başarısına ulaştı. Telefonların ön sipariş sayılarının 1 milyonu geçtiği bildiriliyor.

Galaxy S22 serisi şaşırtıcı ön sipariş rakamlarına ulaştı Tam Boyutta Gör

Samsung’un Galaxy Unpacked 2022 etkinliğinde tanıtılan yeni amiral gemisi Galaxy S22 serisi, büyük bir talep ile karşılaştı. Lansmandan kısa bir sonra ön siparişleri askıya alınan yeni telefonlar, şaşırtıcı rakamlara ulaştı.

Ön sipariş sayısı 1 milyonu geçti

Bildirilenlere göre yalnızca Güney Kore’de ilk gün 300.000 ön sipariş sayılarına ulaşan S22 serisi, bir önceki Galaxy Z Fold 3 ve Z Flip 3 modellerinin rekorunu geride bırakarak en çok talep gören Galaxy telefon serisi olmayı başardı. Aradan geçen bir haftadan sonra toplam 1.02 milyon ön sipariş rakamlarına ulaşan seri, 29 mart 2017 tarihinde tanıtılan ve 1.004,000 ön sipariş rakamına ulaşan Galaxy S8 serisini de geride bıraktı.

Tüm serinin yanı sıra Galaxy Note serisi hayranları tarafından ilgi gören S22 Ultra modelinin siparişlerin yüzde 60’ını oluşturduğu bildiriliyor. Bununla birlikte ABD ve farklı bölgelerde büyük bir başarı elde eden telefon serisi hakkında Samsung yöneticisi Bryan Choi, “Bu cihazların şimdiye kadarki en popüler cihazlarımız arasında yer almasından dolayı heyecan duyuyoruz” sözlerini dile getirdi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7055 kez okundu.
16 kişi, toplam 25 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, Teknoloji Haberleri ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim