Anlık Bildirim

Samsung'un yeni akıllı saati Galaxy Watch Türkiye'de! Galaxy Watch fiyatı:

Samsung'un geçtiğimiz ay tanıttığı akıllı saati Galaxy Watch, ülkemizde satışa sunuldu. Üç farklı renk seçeneği ile birlikte satışa sunulan Galaxy Watch'u şimdi satın alanlara 650 TL'lik ürün hediye.

galaxy watch fiyatı Tam Boyutta Gör

Samsung, geçtiğimiz ay tanıttığı yeni akıllı saati Galaxy Watch modelini ülkemizde satışa sundu. 42mm büyüklüğe sahip Siyah ve Pembe altın renkli modellerin fiyatı 1999 TL, 46mm büyüklüğe sahip modelin fiyatı ise 2199 TL olarak belirlenmiş.

Galaxy Watch’u ön satış süresi boyunca satın alan müşterilere kablosuz hızlı şarj cihazı ve kayış hediye ediliyor. Bu iki ürün toplam 650 TL ediyor. Ön satış süresinin ne kadar süreceği konusunda bir açıklama bulunmuyor.

Galaxy Watch özellikleri

Galaxy Watch'un 42 mm boyutlu modelinde 1.2 inç dairesel AMOLED ekran bulunurken, 46 mm kasa ölçülerine sahip Galaxy Watch'da ise 1.3 inç'lik AMOLED ekran yer alıyor. Gelişmiş aktivite takibi, akıllı stres yönetimi, 5 ATM su geçirmezlik, Bixby ve telefondan bağımsız çalışma özellikleri bulunuyor.

Galaxy Watch’un LTE’li versiyonu da bulunuyor fakat ülkemizde e-Sim teknolojisi olmadığı için sadece Bluetooth’lu versiyonlar satışa sunuldu. Galaxy Watch’un fiyatı 1999 TL’den başlıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7924 kez okundu.
18 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
galaxy watch, galaxy watch fiyatı ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim