Anlık Bildirim

Galaxy Z Fold 3 ve Flip 3'ün dayanıklılığını gösteren yeni bir video paylaştı

Samsung, yeni katlanabilir telefonları Galaxy Z Fold 3 ve Flip 3, büyük ilgi görmeye devam ediyor. Telefonların dayanıklılığına vurgu yapan şirket, yeni bir video paylaştı.

Galaxy Z Fold 3 ve Flip 3'ün dayanıklılık videosu paylaşıldı Tam Boyutta Gör

Samsung’un yeni katlanabilir telefonları Galaxy Z Fold 3 ve Flip 3, kullanıcılar tarafından büyük bir ilgi ile karşılandı ve yüksek satış rakamlarına ulaşmayı sürdürüyor. Telefonların dayanıklılık özelliklerine vurgu yapan şirket, kendi web sitesinde yeni bir video paylaştı.

Paylaşılan video’da Galaxy Z Fold 3 ve Flip 3 dört dayanıklılık testinden geçiyor. S Pen kullanılabilirliği, katlama, su geçirmezlik ve çevresel etkiler konusunda test edilen telefonların, su testinden başarı ile geçtiği ve iddia edilen 200.000 katlama ömrü konusunda dayanıklılığı gösteriliyor.

Testler başarılı olsa da şikayetler bulunuyor

JerryRigEverything kanalının incelemesinden de olumlu yorumlar alan yeni telefonlar, S Pen testinden de başarı ile çıkıyor ve ekran üzerinde herhangi bir iz bırakmadığı görülüyor. Samsung, yeni telefonların oldukça dayanıklı olduğunu bizlere görterse de Galaxy Z Flip 3'ün ekranının durduk yere çatladığı konusunda şikayetler bulunduğunu unutmamak gerek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim