Anlık Bildirim

Yerli girişimden kripto para cüzdanı

Teknasyon girişiminin kurucuları tarafından hayata geçirilen Getwallet evrensel kripto para cüzdanı sadece telefon numaranız üzerinden para transferi yapmanıza olanak sağlıyor.

Getwallet Tam Boyutta Gör

Mediatopia, Panteon Games, Kompanion, Otsimo, WufWuf gibi uygulama veya oyun ekosistemlerine önemli yatırımlar yapan Teknasyon girişimi kripto para dünyasında da ses getirmek istiyor.

Getwallet nedir?

Kripto para cüzdanı olan Getwallet, kullanıcıların şifre kelimeleri veya cüzdan kodları gibi geleneksel yöntemler yerine sadece telefon numarası kullanarak cüzdan açmalarını ve transfer yapmalarını sağlıyor.

WhatsApp veya Telegram tarzında bir kurulum mekaniği olan Getwallet, dünyanın herhangi bir yerindeki arkadaşınıza sadece telefon numarası ile kripto para göndermenize imkan tanıyacak. Ayrıca cüzdanın Getcoin adında bir tokeni de yer alıyor.

Getcoin bu ay başında erken erişime açıldı. Belirli sayıda yatırımcıya erken erişim hakkı tanınacak. 11 Ekim tarihinde ise ön satış yapılarak yatırımcıya sunulacak. Getpay ise uyumlu platformlarda Getcoin ile ödeme yapabilmenizi sağlayacak. Getwallet’ın öncelikli pazarları arasında CIS bölgesi ve Endonezya başta olmak üzere Asya kıtası ile Amerika kıtasında bulunan çeşitli ülkeler yer alıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim