Anlık Bildirim

Google Arama, hastaların en doğru doktoru bulmasını kolaylaştıracak yeni özellikler getiriyor

Teknoloji devi Google, Arama'ya yeni sağlık özellikleri getiriyor. Kullanıcılar artık kendi sigortalarını kabul eden doktorları rahatça bulabilecek.             

Google Arama, en doğru doktoru bulmayı kolaylaştıracak Tam Boyutta Gör

Google, arama sonuçlarına yeni özellikler eklemeye devam ediyor. Şirket son olarak ABD'de ağırlıklı olarak 65 yaş üstü insanların tercih ettiği bir sağlık planı olan Medicare'i kabul eden doktorların bulunmasını kolaylaştırıyor.

Daha doğru seçimler yapılabilecek

Google, insanları kendileri için en doğru doktora yönlendirebilmek adına bir başka özellik daha sunuyor. Sağlık uzmanları artık Google Arama'da ofislerinde hangi dillerin konuşulduğunu da belirtebilecek. Bu da özellikle yabancı bir ana dile sahip hastaların doktorlarıyla rahat iletişim kurabilmelerine olanak tanıyacak.

Google blog gönderisinde: "Google Arama'da zamanında ve güvenilir sağlık bilgilerinin yanı sıra ilgili kaynaklar ve araçlar sağlayarak, her zaman insanların sağlıkları hakkında daha bilinçli seçimler yapmalarına yardımcı olmanın yollarını araştırıyoruz." ifadelerinde bulundu.

Yeni özellikler şu an için yalnızca ABD'de kullanılabiliyor ancak şirket, sağlık hizmetlerini daha fazla sayıda insan için daha erişilebilir hale getirmek istiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim