Anlık Bildirim

Google Haritalar'da konumlar arası hızlı geçiş için 'Alta sabitle' özelliği test ediliyor

Google Haritalar'ı masaüstünde kullananlar yeni bir Alta sabitle özelliği sayesinde birkaç konum arasında hızlı geçiş yapabilecek. Özellik, şu an test aşamasında.

Google, masaüstü kullanıcıları için yeni bir Haritalar özelliğini test ediyor. Google Haritalar, aranan konumlar arasında geçişi kolaylaştıracak ve favoriler gibi çalışan bir 'Alta sabitle' özelliğini belirli sayıdaki kullanıcılarına sundu.

Google Haritalar'da Alta sabitle özelliği

Google Haritalar'ı masaüstünde kullananlar, aynı anda birden fazla konuma bakmak ya da konumlar arasında geçiş yapmak istediklerinde farklı sekmelerde konumları açmak ya da tek sekmede sayfaları ileri geri yüklemek zorundalar ancak bu durum şimdilik test kullanıcıları için değişti.

Google Haritalar'a eklenen Alta sabitle özelliği mevcut konumu, üzerinde adresin yazdığı bir simge haline getirerek ekranın altındaki bir panele  yerleştiriyor. Kullanıcılar birçok farklı adresi bu panele ekleyebilecek ve ekli konumlar arasında hızlı geçiş yapabilecek. Kullanıcılar, bir konumu panelden çıkarmak istediklerinde ise simgenin üzerine geldiklerine görünen 'X' düğmesine tıklamaları yeterli olacak.

Google Haritalar'ın yeni Alta sabitle özelliği şu an için belirli masaüstü kullanıcılarla test ediliyor. Şirket, test kullanıcılarından olumlu geri bildirim almaları halinde özelliği platformda yerleşik hale getirecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim