Anlık Bildirim

Google Pixel telefonlara ilgi artıyor: İşte satış rakamları

Saf Android deneyimi yaşamak isteyenlerin tercihi Google Pixel telefonlara ilgi giderek büyüyor. Peki, Google'ın akıllı telefonları şimdiye dek ne kadar sattı? İşte güncel satış rakamları:
google pixel telefon satış rakamları Tam Boyutta Gör
Google Pixel, küresel akıllı telefon pazarında konumunu giderek iyileştiriyor. Pixel 8 serisinin çıkışıyla birlikte güncellenen rakamlar gösteriyor ki, Google Pixel telefonlara ilgi hızla artıyor. Pixel telefonların şu ana kadar 40 milyon adede yakın sattığı kaydedildi.

Pixel telefonlar ne kadar sattı?

IDC’nin sağladığı verilere göre, Google Pixel telefonlar 2016 - 2023 arasında 37.9 milyon sattı. Bu, Pixel serisinin şimdiye kadarki tüm yaşam döngüsü. Satışların son yıllarda çift haneli rakamlarla arttığı belirtiliyor. Bu, iPhone satışlarıyla kıyaslandığında çok büyük bir rakam değil ancak satışların istikrarlı bir şekilde artması dikkat çekici.

Geçmişe yönelik olarak, Google, 2018’de 4 milyon adet Pixel telefon satışı gerçekleştirdi. 2019 yılında satışlar 7.2 milyona ulaştı. Pixel 7’nin çıkışından hemen önce satışlar 27.6 milyon adede ulaştı.

Japonya en büyük pazar

Temmuz ayında Japonya’nın Pixel telefonlar için Google’ın en büyük pazarı olduğu ortaya çıktı. Hatta iPhone’un pazar payını azalttı. Google, Kuzey Amerika’da bir önceki yılın aynı dönemine kıyasla satışları azalmayan tek akıllı telefon markası oldu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4898 kez okundu.
13 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
google, google pixel ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim