Anlık Bildirim

GPD Win Max 2 mini oyuncu dizüstü karşınızda

GPD Win Max 2 kompakt oyuncu dizüstü modeli en yeni Intel Alder Lake ve AMD Ryzen işlemciler, LPDDR5 RAM, Gen 3 SSD, opsiyonel LTE modülü gibi özelliklerle geliyor. 

GPD Win Max 2 Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz aylarda tanıtımı yapılan ancak henüz piyasaya çıkmayan GPD firmasının yeni taşınabilir oyuncu dizüstü modeli GPD Win Max 2 yeni görselleri ile kendini yeniden takipçilerine hatırlattı.

GPD Win Max 2 özellikleri neler?

AYA NEO firmasının aksine GPD firması biraz daha geleneksel tasarıma bağlı kalıyor. 10.1 inçlik Full HD IPS ekran Gorilla Glass ile korunurken klavyenin üst kısmında dokunmatik alan ve bir kontrolcüde görebileceğimiz tüm tuşlar yer alıyor. Oyun için kullanıcının ellerini bu noktalara taşıması gerekiyor. Gerekmediği zaman üzeri plakalar ile kapatılabiliyor.

Intel Core i7-1280P veya AMD Ryzen 7 6800U işlemci seçenekleri dahili grafik birimi sayesinde belirli yapımlarda 60fps seviyesine kadar performans verebiliyor. 32GB’a kadar LPDDR5 RAM, 2TB’a kadar PCIe Gen 3 SSD, iki adet USB 4 portu ve opsiyonel 4G LTE modülü mevcut.

GPD Win Max 2 Tam Boyutta Gör

Sistem tek bir fan ile soğutulurken arka aydınlatmalı klavye gece kullanımına da uygun. Dörtlü hoparlör sistemi olan kasada alüminyum-magnezyum alaşım tercih edilmiş. GPD Win Max 2 kitle fonlama kampanyası ile satışa çıkacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim