Anlık Bildirim

Gran Turismo filmi çekimleri başladı: İlk fotoğraf paylaşıldı

Sony, Gran Turismo filmi çekimlerinin sürdüğünü duyurdu. Film, GT Academy yarışmasında keşfedilen Jann Mardenborough’un gerçek hikayesine dayanacak.             
gran turismo filmi çekimleri Tam Boyutta Gör
Sony Pictures, sosyal medya üzerinden Gran Turismo filmi çekimlerinin devam ettiğini onayladı. Hem Sony Pictures hem de Gran Turismo hesaplarından (gri resmî tik işaretli) ortak paylaşılan gönderide, üzerinde GT logosunun yer aldığı film klaketi net bir şekilde görülüyor. Arka plan bulanıklaştırılmış ancak yarış pistinde ikisi Nismo modeli olan dört Nisan GT-R serisinin olduğu anlaşılıyor. Pist te her sene Formula 1 Macaristan Grand Prix’ine ev sahipliği yapan Macaristan’daki Hungaroring pisti.

Gerçek hikayeye dayanacak

Film, daha önce de belirttiğimiz üzere GT Academy kazananı Jann Mardenborough’un hikayesine dayanacak. İngiliz sürücü, Nissan sponsorluğunda bir yarışmayı kazanan ve yarış sürücüsü olan genç bir oyuncuya odaklanan hikayenin ilham kaynağı olsa da, filmde kendisi yer almayacak.

Gran Turismo filmi oyuncuları

Mardenborough’u Archie Madekwe canlandıracak. Djimon Hounsou (Shazam!) ve Geri Halliwell (Crank 2), ebeveynleri olarak; David Harbour (Stranger Things), yarış danışmanı olarak; Orlando Bloom (Yüzüklerin Efendisi) pazarlama yöneticisi olarak; Darren Barnet (Sever Have I Ever) da rakip sürücü olarak filmde yer alacak.

Gran Turismo filmi ne zaman çıkacak?

Neill Blomkamp’in yönettiği, senaryosunu Jason Hall’un yazdığı Gran Turismo filmi, 11 Ağustos 2023’te vizyona girecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim