Anlık Bildirim

Gumslinger ile yapışkan düellolara hazırlanın

Gumslinger adındaki oyun düello tarzında ilerliyor ve bölüm geçtikçe mekanlar değişiyor. Karakterlerin sakız veya jöle gibi yerlere yapışması ise eğlenceli kısmı.

Gumslinger ile yapışkan düellolara hazırlanın Tam Boyutta Gör

Human Fall Flat tarzındaki fizik tabanlı oyunlardan hoşlanıyorsanız Gumslinger adında indirmeye sunulan düello tarzındaki oyunda ilginizi çekecektir.

Gumslinger neler sunuyor?

Gumslinger oyunu dülleo üzerine odaklanan bir yapım. Tüm oyun düello üzerinden yürüyor. Düellolarda kazandığınız puanlarla oyunda ilerliyorsunuz. Düellolar 64 kişi ile başlıyor ve son olarak 1 kişi kazanıyor.

Oyunad fizik mekanikleri oldukça eğlenceli. Vurulan rakip adeta bir sakız veya jöle gibi yerlere yatıyor. Bu sahneleri Human Fall Flat oyunundan iyi hatırlıyoruz. Düelloda rakibin canının tükenmesini sağlıyorsunuz. Galibiyet bu şekilde oluyor.

Düellolar genel olarak bu şekilde ilerliyor. Kazandığınız puanlarla veya oyun içi satın alımlarla karakterinizi değiştirebiliyor, silahlarınızı geliştirebiliyorsunuz. Seviye geçtikçe mekan değişiyor, televizyon kanepe gibi eşyalar devreye giriyor ve silah seçenekleri farklılaşıyor. Ayrıca lider tablolarında da yükselebiliyorsunuz. Uzun süreli bir eğlence sağlayan oyun ücretsiz.

Gumslinger Gumslinger Gumslinger Gumslinger Games Ücretsiz 257,7 MB

Gumslinger Gumslinger Gumslinger Gumslinger Itatake Çevrimdışı Ücretsiz

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim