Anlık Bildirim

Ünlü kol saati üreticisi Hamilton, Far Cry 6'daki saatin aynısını satıyor: 10.300 TL

Ubisoft'un popüler oyun serisi Far Cry'ın yeni oyunu Far Cry 6'daki ana karakterin kullandığı saatin aynısını kol saati üreticisi Hamilton üretti. Fiyatı ise 1200 dolar.

Hamilton'dan 10.000 TL'lik Far Cry 6 saati Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Ubisoft'un yaptığı, geliştiricililğini ise Ubisoft Toronto'nun yaptığı popüler oyun serisi Far Cry'ın yeni oyunu Far Cry 6 ile ilgili enteresan bir ürünün gerçeği üretildi.

Far Cry 6'nın ana karakteri olan Dani Rojas, oyunda bir saat takıyor. Bu saat, oyundaki senaryoya göre Yaran Devlet Başkanı Santos Espinosa tarafından bir ajan olan Juan Cortez'e verilit. Cortez ise ana karakter Dani'ye ilk görevini başarıyla tamamlamasının üzerine Khaki Field Titanium Automatic'i verir.

Bu saatin aynısı da ünlü kol saati üreticisi Hamilton tarafından üretilmiş ve 1200 dolara, yani yaklaşık 10.300 TL'ye satılıyor. Saatin üzerindeki 6 rakamı oyundaki tasarıma göre yapılmış. Saatin özelliklerini detaylı bir şekilde buradaki sayfadan inceleyebilirsiniz. Ürünün görsellerini ise aşağıdaki galeri bölümünde bulabilirsiniz.

Far Cry 6; Xbox Series X, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, PC (Epic Games, Uplay) ve Stadia için 7 Ekim 2021'de çıkış yapacak. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim