Anlık Bildirim

Forza Horizon 5'teki ortamların seslerinin tanıtıldığı bir video paylaşıldı

Geçtiğimiz aylarda E3 esnasında uyurulan Forza Horizon serisinin yeni oyunu Forza Horizon 5'in seslerinin tanıtıldığı bir video paylaşıldı. Videoda oyunun geçeceği bazı ortamlardaki doğa sesleri var.

Forza Horizon 5'teki doğa sesleri tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Xbox Game Studios'n yaptığı, geliştiriciliğini ise Playground Games'in yaptığı yarış oyunu serisi Forza Horizon'ın yeni oyunu Forza Horizon 5'ten yeni bir video paylaşıldı.

Paylaşılan videoda oyunun seslerinin bulunduğu, daha doğrusu oyunun geçeceği ortamlardaki doğa seslerini dinleyebiliyoruz. Oyunun gerçekliği için ciddi anlamda uğraşıldığı da net bir şekilde görülüyor. Sadece görsellik olarak da değil ses anlamında da oyun bir hayli iddialı. 

Ayrıca oyunun ışın izleme sistemini oyundaki sesler için de kullanacağını belirtelim. Bu sayede bulunduğunuz ortama göre araba sesleri daha farklı ve gerçekçi hissettirecek. Aşağıdaki videodan da oyunun doğal ortamlardaki seslerini dinleyebilirsiniz. Sakinleşmek veya çalışmak gibi durumlar için de gayet ideal bir 30 dakika diyebiliriz.

Forza Horizon 5, 9 Kasım 2021'de Xbox Series ve PC için çıkış yapacak. Oyunun ayrıca ilk günden Xbox Game Pass'e dahil olacak.

Forza Horizon 5 Doğa Sesleri

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim