Anlık Bildirim

Hızlı ve Öfkeli 10'un yapımı 2022 yılına kadar başlamayacak

Sinema dünyasının en popüler film serilerinden olan Hızlı ve Öfkeli'nin yeni filmi Hızlı ve Öfkeli 10'un yapım süreci 2022'den önce başlayamayacak.

Hızlı ve Öfkeli 10'un yapımı 2022 yılına kadar başlamayacak Tam Boyutta Gör

Günümüzde aksiyon filmi deyince şüphesiz akla gelen ilk filmlerden birisi Hızlı ve Öfkeli serisi. Yıllardır devam eden seri bu yıl yayınlanacak filmin ardından iki film daha yayınlanacak ve seri sonlanacak.

Dün akşam saatlerinde yayınlanan Hızlı ve Öfkeli 9'un fragmanının ardından yönetmen Justin Lin, serinin geleceği hakkında yorumlarda bulundu. Söylediğine göre serinin yeni filmi, yani Hızlı ve Öfkeli 10'un yapımı 2022'den önce başlamayacak. 

Justin Lin yeni film ile ilgili fikirleri olduğunu ancak ne zaman yapım sürecinin başlayacağını bilmediğini söylerken sadece 2022'den önce başlamayacağından emin olduğunu da ekledi. Hızlı ve Öfkeli 10, serinin iki bölümlük finalinin ilk filmi olacak. Hızlı ve Öfkeli 11 ile seri sonlanacak.

Hızlı ve Öfkeli 9 ise bu yıl 25 Haziran'da vizyona girecek. Hızlı ve Öfkeli 9'un yönetmenliğini Justin Lin, senaristliğini ise Daniel Casey üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ise Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Amber Sienna, Michael Rooker, Charlize Theron, John Cena, Sung Kang, Tyrese Gibson, Ludacris ve Cardi B gibi isimler bulunuyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10900 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
hızlı ve öfkeli 10, hızlı ve öfkeli 9 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim