Anlık Bildirim

Hızlı ve Öfkeli 9'dan yeni bir fragman paylaşıldı

Aksiyon ve araba denilince akla gelen ilk film serisi Hızlı ve Öfkeli'nin yeni filmi, Hızlı ve Öfkeli 9'dan yeni bir fragman paylaşıldı. Fragmanı haberimizde bulabilirsiniz.

Hızlı ve Öfkeli 9'dan yeni bir fragman paylaşıldı Tam Boyutta Gör

2021 yılının en merak edilen filmlerinden birisi olan Hızlı ve Öfkeli serisinin yeni filmi Hızlı ve Öfkeli 9'dan yeni bir fragman daha yayınlandı.

Dün öğlen saatlerinde filmin fragmanının bugün yayınlanacağı zaten açıklanmıştı ve açıklanmasından bu yana fragman için büyük bir merak oluştu. Daha önce filmin uzayda geçeceğini iki farklı oyuncu açıklamıştı. Fragmanın sonundan anladığımız kadarıyla filmin ufak bir kısmı gerçekten de uzayda geçecek. Bahsi geçen fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

Hızlı ve Öfkeli 9 da ne yazık ki salgın sebebiyle birçok kez ertelendi. Tekrar bir ertelenme olmazsa filmin 25 Haziran 2021'de vizyona girmesi bekleniyor. Filmin ilk vizyon tarihi 2020 Mart'tı. 

Hızlı ve Öfkeli 9'un yönetmenliğini Justin Lin, senaristliğini ise Daniel Casey üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ise Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Amber Sienna, Michael Rooker, Charlize Theron, John Cena, Sung Kang, Tyrese Gibson, Ludacris ve Cardi B gibi isimler bulunuyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
23406 kez okundu.
23 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
f9, fast and furious ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim