Anlık Bildirim

How I Met Your Mother dizisinin başrolünden Bitcoin (BTC) yorumu

How I Met Your Mother dizisinde Barney Stinson'nı canlandıran Neil Patrick Harris, Bitcoin (BTC) reklamında oynadı. Harris, gazetecilere BTC hakkındaki fikirlerini söyledi.

How I Met Your Mother dizisinin başrolünden Bitcoin (BTC) yorumu Tam Boyutta Gör

Bitcoin ATM operatörlerinden biri olan CoinFlip, “How I Met Your Mother”ın başrol oyuncularından Neil Patrick Harris’in yer aldığı ve Bitcoin’e yatırım yapmanın ne kadar kolay olduğunu göstermeyi amaçlayan bir reklam çalışması düzenledi.

Harris, Forbes muhabiri Jason Brett ile yaptığı röportajda Bitcoin deneyiminden bahsetti. Harris, Bitcoin’in harika olduğunu belirterek şu sözlere yer verdi:

“Bitcoin’i ilk duyduğum zamanı hatırlıyorum; Çoğu kişi gibi ben de tam olarak anlamadım ama o zamanlar Bitcoin fiyatı o kadar düşüktü ki çok fazla riske girmeden bir şans verebileceğimi düşündüm. Şimdi ise, yatırımım muazzam bir şekilde büyüdü ve değeri katlandı, şu anda büyük şirketler ve geleneksel yatırımcılar bile bu duruma katılıyor. Amacım, herkesin kripto para birimine yatırım yapmanın ve finansın geleceğine katılmanın ne kadar kolay ve erişilebilir olduğunu anlamasını sağlamak.”

CoinFlip’in basın açıklamasında CoinFlip CEO’su Ben Weiss ise şunları kaydetti:

“Kripto paralar ilk başta ürkütücü olabilir ve bu kampanyayla yola çıktığımız şeylerden biri de Bitcoin satın almanın ne kadar basit olabileceğini göstererek gizemini açığa çıkarmak.”

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim