Anlık Bildirim

Huawei FreeBuds 4 gürültü engelleme ile geliyor

Huawei FreeBuds 4 tam kablosuz kulaklık modeli kulağın yapısına göre özelleştirilmiş gürültü engelleme yapabilen özel teknolojisi yanında oldukça şık bir tasarıma sahip.

Huawei FreeBuds 4 kulağın yapısına göre gürültü engelliyor Tam Boyutta Gör

Huawei’nin dün tanıttığı birbirinden iddialı ürünler arasında bir de tam kablosuz kulaklık modeli vardı. Huawei FreeBuds 4 modeli akıllı gürültü engelleme modu ve şık tasarımı ile dikkat çekiyor. 

Huawei FreeBuds 4 özellikleri ve fiyatı

Huawei FreeBuds 4 tam kablosuz kulaklık modeli 14.3mm dinamik sürücüler barındırıyor. 40kHz seviyesine kadar frekans sunabilen kulaklık içerisinde bassları geliştiren bir motor da bulunuyor. Su sıçramalarına dayanıklı olan gövde dokunmatik kontrollere sahip.

Open-fit Active Noise Cancellation 2.0 adı verilen aktif gürültü engelleme teknolojisi kulağın yapısını algılayarak çift mikrofon ile kullanıcıya göre en optimal gürültü engelleme seviyesini sunuyor.

Birden fazla cihaza bağlanarak akıcı geçiş sağlayabilen kulaklık modeli çift mod 48kHz ses kaydı da yapabiliyor. Oyun modu ise HarmonyOS cihazlarda 90ms, EMUI cihazlarda 150ms gecikme süresi sunuyor. 

Gürültü engelleme açık olarak 2.5 saat, kapalı olarak 4 saat kullanım süresi sunan ürün, kutu devreye girince toplamda 14-22 saat şeklinde süreye ulaşıyor. 15 dakikalık şarj ile 2.5 saat kullanım süresi elde edilebiliyor. Huawei FreeBuds 4 modeli için 130 Pound fiyat etiketi mevcut. Kablosuz şarj özellikli versiyon ise 150 Pound ile Temmuz ortasında gelecek. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim