Anlık Bildirim

Assassin's Creed Valhalla yazarı seriyi Brezilya'ya götürmek istiyor

Oyun dünyasının popüler yapımlarından Assassin's Creed serisinin son oyunu Assassin's Creed Valhalla'nın yazarı, seriyi yeni oyunda Brezilya'ya götürmek istiyor.

Assassin's Creed Valhalla yazarı seriyi Brezilya'ya götürmek istiyor Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Ubisoft'un yaptığı popüler oyun serisi Assassin's Creed, bildiğiniz gibi neredeyse her oyunda farklı bir bölgeye ve farklı bir zamana gidiyor. Yeni oyun ile ilgili henüz bu detaylar belli değil ancak konuşmalar yavaş yavaş ortaya çıkıyor.

Assassin's Creed Valhalla'nın kıdemli yazarı Alain Mercieca, TheGamer ile bir röportaja katıldı ve orada yeni oyun için kafasındaki fikirlerden bahsetti. Kendisi aklına seçim yapılmayacak kadar çok fikir geldiğini ancak yine de M.Ö. 5200 yıllarında Malta'da geçen bir hikaye yazmak istediğini söyledi.

Mercieca, "Tarihe takıntılı biri olarak, Malta adasındaki kayıp niş bir savaşçı grubuna dair hikaye yazmak beni bir hayli heyecanlandırıyor." dedi. Kendisi ayrıca Brezilya'da geçen bir oyun yapmak istediğini de söyledi. Mercieca, serinin henüz Güney Amerika'daki kültürü ve zenginliği keşfetmediğini düşünüyor. Her ne kadar Black Flag az da olsa bu kültüre değinmiş olsa da yetersiz olduğunu söylemek gerek. Ancak tapınaklarda ve farklı iklimlerin olduğu bölgelerde geçen bir Assassin's Creed oyunu oynamak güzel olabilirdi.

Geçtiğimiz haftalarda da oyunun Üçüncü Haçlı Seferi döneminde, yani 1189-1192 yılları arasında geçebileceğine dair bir söylenti çıkmıştı. Yeni Assassin's Creed oyunu ile ilgili şu anda hiçbir resmi bilgi yok.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8030 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
assassin's creed valhalla, Assassin's Creed ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim