Anlık Bildirim

Huawei MateBook X Pro (2018) Türkiye’de satışa sunuldu

İnce çerçevesi, hafifliği ve şık tasarımı ile dikkat çeken Huawei MateBook X Pro ülkemizde satışa sunuldu. Huawei MateBook X Pro özellikleri ve Türkiye fiyatı haberimizde:

huawei matebook x pro fiyatı Tam Boyutta Gör

Huawei geçtiğimiz sene düzenlenen MWC 2018’de tanıttığı Huawei MateBook X Pro’yu Türkiye’de satışa sundu. Huawei MateBook X Pro 2018, 13 bin TL fiyat etiketine sahip. MateBook X Pro, geçtiğimiz ay düzenlenen MWC 2019'da güncellenmişti. Güncellenen versiyonun ne zaman satışa sunulacağı bilinmiyor.

Huawei MateBook X Pro (2019) özellikleri 

Huawei MateBook X Pro, 3K çözünürlüğe sahip (3.000 x 2.000) 13.9 inç ekrana sahip. Bu ekran kullanıcılarına 260 ppi piksel yoğunluğu ve 450 nit parlaklık sunuyor. Gücünü sekizinci nesil Intel Core i7-8550U işlemcisinden alan Matebook X Pro, grafik kartı tarafında ise MX150 GPU'dan besleniyor. Cihaz ayrıca 16 GB RAM ve 512 GB SSD'ye sahip. Matebook X Pro sahip olduğu 57.4 Wh batarya ile 12 saate kadar video oynatabiliyor.

Matebook X Pro'nun sahip olduğu akıllı soğutma sistemi aktif ve pasif moda sahip. Bilgisayar ısındığı zaman devreye giren fan ile birlikte dizüstü bilgisayar oldukça sessiz çalışıyor.  Huawei web kamerasını ekran üzerindeki çerçeveye yerleştirmek yerine klavyeye entegre ederek ince bir çerçeve tasarlamış. Ayrıca F7 ve F8 tuşları arasında bulunun kamerayı istediğiniz zaman üzerine basıp kapatabiliyorsunuz.

Matebook X Pro kullanıcılarına iyi bir ses deneyimi sunmak için Dolby Atmos teknolojisine sahip dört adet hoparlöre sahip. Ayrıca dizüstü bilgisayar üzerinde bulundurduğu dört adet mikrofon ile 360 derecelik ses kaydı  yapabiliyor. Matebook X Pro, güç düğmesine yerleştirilmiş parmak izi okuyucuya ve arkadan aydınlatmalı sızıntı geçirmez klavyeye sahip. Dizüstü bilgisayarın bağlantı seçenekleri ise şu şekilde;bir USB Type-A portu, iki USB Type-C portu (Thunderbolt 3 destekli) ve bir ses girişi bulunduruyor.
Matebook X Pro'nun en ince noktası 5.08mm, en kalın noktası ise 15.24mm olarak ölçülmüş. Cihaz aynı zamanda 1.3 kilogram ağırlığa sahip.

MacBook Pro'dan pahalı 

Ülkemizde 13 bin TL’ye satışa sunulan i7 işlemcili Huawei MateBook X Pro, geçtiğimiz yıl tanıtılan model olmasına rağmen Huawei MateBook X Pro 2019 ile aynı fiyata ülkemize giriş yaptı. 2019 modelinin yurt dışı satış fiyatı 2 bin Euro olarak açıklandı. Türkiye'de ise aynı paraya 2018 modeli satılıyor. Eski model olmasına rağmen Apple MacBook Pro’nun i5 işlemcili modellerinden pahalı fiyat etiketine sahip. Huuawei MateBook X Pro'nun yenilenen versiyonunun ne zaman satışa sunulacağı bilinmiyor.

Düzenleme: Satışa sunulan MateBook X Pro, 2018 model MateBook X Pro'dur. Haberde bununla ilgili düzenlemeler yapıldı. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
14025 kez okundu.
37 kişi, toplam 38 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
huawei, fiyat ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim