Anlık Bildirim

Huawei MatePad Pro 2, P50 serisiyle birlikte duyurulabilir

Çinli teknoloji devi Huawei, 17 Nisan'da sadece P50 serisi akıllı telefonlarını değil aynı zamanda yeni amiral gemisi tabletini de duyurmaya hazırlanıyor. MatePad Pro 2 ile önümüzdeki ay tanışabiliriz

Huawei MatePad Pro 2, P50 serisiyle birlikte duyurulabilir Tam Boyutta Gör

Huawei'nin 17 Nisan'da P50 serisi akıllı telefonlarını tanıtması bekleniyor. Şirketin bu yıl yeni bir tablet çıkaracağını da duymuştuk. Görünüşe bakılırsa Huawei tüm bu cihazları aynı etkinlik kapsamında tanıtmayı planlıyor.

Çinli teknoloji devinin bu yıl piyasaya sürmeye hazırlandığı MatePad Pro 2 için 2021'in ikinci yarısı işaret ediliyordu. Ancak tüm bu söylentilere rağmen takvim değişikliğine gidilebileceği ve tabletin Nisan ayında resmiyet kazanabileceği bildiriliyor.

Huawei MatePad Pro 2, P50 serisiyle birlikte duyurulabilir Tam Boyutta Gör

Teknik özellikleri

MatePad Pro 2'nun teknik özellikleri konusunda bazı bilgiler var. Tabletin Samsung üretimi 12.6 inç OLED ekrana sahip olacağı ve Kirin 9000 platformundan güç alacağı belirtiliyor. Ayrıca 12.2 inç LCD ekran ve daha düşük özelliklerle donatılmış ikinci bir modelin de gelmesi söz konusu.

Yeni amiral gemisi tabletin 40 watt hızlı şarj desteği sunan 7.250 mAh'lik pil içereceği ifade edildi. Şimdilik cihazlarla ilgili bildiklerimiz bunlarla sınırlı. Lansman tarihi yaklaştıkça daha fazla ayrıntı öğrenme şansımız olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim