Anlık Bildirim

HyperX'in yeni oyuncu kulaklığı, tek şarjla 300 saatlik kullanım sunuyor

HyperX, bu yılki Tüketici Elektroniği Fuarı'nda bir dizi yeni ürününü tanıttı. Tanıtılan ürünlerden Cloud Alpha kablosuz oyuncu kulaklığı, sunduğu pil ömrüyle dikkat çekiyor.

HyperX, Cloud Alpha kablosuz oyuncu kulaklığını duyurdu Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz yıl HP tarafından satın alınan HyperX yeni bir kablosuz oyuncu kulaklığını duyurdu. CES 2022'de sergilenen HyperX Cloud Alpha Wireless, sunduğu pil ömrüyle sürekli kullanım halinde tam şarjla yaklaşık 2 hafta kullanım sunuyor.

Kablosuz Cloud Alpha'yla kesintisiz oyun deneyimi

Cloud Alpha kablosuz oyuncu kulaklığın yaklaşık 4 buçuk saatte tam şarj olan pili, kullanıcılara 300 saatlik kesintisiz deneyim sağlıyor. Kulaklık, kablosuz versiyonuna kıyasla daha ince ve daha hafif olan 50 mm sürücülerle geliyor olsa da aynı ses performansı sunuyor.

2,4 GHz kablosuz bağlantı üzerinden 20 metreye kadar menzile sahip Cloud Alpha Wireless, mikrofon hariç 322 gram ağırlığında ve gürültü engellemeyi destekleyen ve çift yönlü 6 mm Elektret kapasitif mikrofonla birlikte 335 gram ağırlığında olacak.

HyperX, Cloud Alpha kablosuz oyuncu kulaklığını duyurdu

Şirket ayrıca iki farklı ürünü daha tanıttı. Bu ürünlerden ilki olan Clutch kablosuz oyun kontrolcüsü, Bluetooth 4.2, 2.4Ghz kablosuz veya kablolu bağlantı üzerinden Android cihazları destekliyor. Tek şarjla 19 saat pil ömrü sunan Clutch, 41 milimetreden 86 milimetreye kadar ayarlanabilir bir telefon tutma yeriyle geliyor.

HyperX, Cloud Alpha kablosuz oyuncu kulaklığını duyurdu

Tanıtılan bir diğer ürün olan Pulsefire Haste kablosuz mouse ise tek şarjla 100 saat kullanılabilecek. Daha hafif olması için delikli bir tasarımın kullanıldığı Pulsefire Haste'in beyaz versiyonu 62 gram, siyah versiyonu ise 61 gram ağırlığa sahip.

HyperX'in yeni ürünlerinden Cloud Alpha Wireless 200 dolar, Clutch kablosuz oyun kontrolcüsü 50 dolar ve Pulsefire Haste 80 dolar fiyat etiketiyle satılacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim