Anlık Bildirim

Hyundai Tucson'a yeni donanım seviyesi: Style Plus

Geçtiğimiz yıl makyajlanan Hyundai Tucson, yeni donanım seviyesiyle birlikte daha da güçlendi. Hyundai Tucson Style Plus olarak adlandırılan donanım seviyesinin fiyatı ve özellikleri haberimizde:

hyundai tucson style plus fiyat Tam Boyutta Gör

Güney Koreli üreticinin geçtiğimiz yıl makyajlı olarak satışa sunduğu Hyundai Tucson’a yeni bir donanım seviyesi eklendi. Hyundai Tucson Style Plus olarak adlandırılan yeni paket, Mayıs ayı itibariyle satın alınabiliyor. Hyundai Tucson Style Plus fiyatı, nakit indirimli 183 bin TL olarak belirlenmiş.

Hyundai Tucson Style Plus’ın kaputu altında vergi avantajı bulunan 1.6 litre CRDi dizel ünite bulunuyor. 136 beygir gücündeki bu motor, 7 ileri DCT şanzımanla birlikte görev yapıyor. Hyundai Tucson Style Plus’ın donanımları arasında panoramik cam tavan, 18 inç alaşım jantlar, elektronik el freni, 7 inç dokunmatik ekran ve geri görüş kamerası bulunuyor. Ayrıca; krom ön ızgara ve cam çerçeveleri, ısıtmalı ön koltuklar ve yan aynalarda karşılama lambaları da Hyundai Tucson Style Plus’ın özellikleri arasında.

Hyundai Assan Genel Müdürü Önder Göker, Style Plus ismiyle satışa sundukları yeni donanım seviyesinin giriş ve orta seviye arasında ideal bir denge kurduğunu söylüyor. Hyundai Tucson, 2019’un ilk dört ayında en çok satan SUV modelleri arasında dördüncü sırada yer alıyor. Bu durumdan son derece memnun olan Göker, yeni Hyundai Tucson Style Plus ile birlikte satışların daha da artacağını belirtiyor.

Hyundai Tucson Style Plus fiyatı:

 2019 model yılListe fiyatıNakit indirimliHurda indirimli
Hyundai Tucson Style Plus188.500 TL183.000 TL175.000 TL

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13058 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
hyundai tucson, hyundai tucson style plus ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim