Anlık Bildirim

iOS 12, Apple cihazların yüzde 80'ine kuruldu

Teknoloji devlerinden Apple, geliştirdiği işletim sistemi iOS'un güncellemelerine oldukça önem veriyor. Şirketin açıkladığı rakamlara göre Apple cihazların yüzde 80'i güncel durumda.
En koyu Android taraftarlarının bile Apple tarafında hayranlık duydukları bir şey varsa, o da hiç kuşku yok ki iOS güncellemelerinin tüm kullanıcılara ne kadar çabuk yayıldığıdır. Şirket açıkladığı rakamlarla bu konuda ne denli başarılı olduğunu gösteriyor.

Apple cihazlarını güncel tutuyor

Apple aslında konu ile ilgili olarak iki farklı rakam açıkladı. Şirketin açıkladığı istatistiklere göre son 4 yılda piyasaya sürülen Apple cihazların yüzde 83'ü iOS 12 işletim sistemine geçmiş durumda. Tüm Apple cihazların ise yüzde 80'inin iOS 12 güncellemesi aldığı belirtiliyor. Android platformuna göre kullanıcılarına büyük bir avantaj sağlayan Apple, eski cihazları da mümkün olduğunca güncel tutmaya çalışıyor.
Apple'ın bir sonraki büyük işletim sistemi güncellemesinin ise Apple Dünya Geliştiriciler Konferansı'nda iOS 13 olarak duyurulması bekleniyor. Ne tür değişiklikler olacağı konusunda şimdilik net bir bilgi yok. Şimdilik tek yapmamız gereken yıl ortasında gerçekleşecek olan bu konferansı beklemek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6123 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iOS, güncelleme ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim