Anlık Bildirim

iOS 8 kullanım oranı %72'ye ulaştı

iOS 8 kullanım oranı %72'ye ulaştı
Apple, App Store erişen cihazlara yüklü iOS sürümlerinin yüzdelerini kısa bir süre önce paylaştı. App Store verilerine göre iOS 8 yüklü cihazlar %72 seviyesine ulaşırken iOS 7 yüklü cihazlar %25'lik bir kısmı oluşturdu. Kalan %3'lük kısım ise iOS 6 veya daha eski sürümleri içeriyor.

Ocak ayının ortalarında açıklanan verilerde iOS 8 kullanım oranı %69 olarak aktarılırken iki haftalık sürede %3'lük bir artışın olması dikkat çekti. Yeni yayınlanan iOS 8.1.3 sürümünün daha az depolama alanına ihtiyaç duyması kullanıcıların iOS8'e geçmelerini kolaylaştırdığı için oranda böyle bir yükseliş olduğu düşünülüyor. Ayrıca Apple yüksek satış rakamları açıklarken satılan cihazların büyük bir bölümünün de iOS 8 ile gelmesi bu oranı yukarı çekiyor. 

Kullanım oranı yükselirken hala her 4 cihazdan birinin iOS 7 sürümünü kullanıyor olması da dikkat çekiyor, iOS 7 kullanan cihazların bir çoğunun yükseltme seçeneğine sahip olduğu ancak kullanıcıların performans kaygısıyla yeni sürüme geçmedikleri düşünülüyor.
 
iOS 8 kullanım oranı %72'ye ulaştı
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3122 kez okundu.
31 kişi, toplam 32 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
kullanım oranları, ios 8
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim