Anlık Bildirim

iOS destekli gelişmiş fotoğraf uygulaması Hydra ilk güncellemesini aldı

Creaceed SPRL'in elinden çıkan gelişmiş fotoğraf uygulaması Hydra, önemli değişiklikler kazandığı ilk sürümüne güncellendi.
Sade tasarlanan arayüzüyle iOS 8.1 üstü iPhone ile iPad modelleriyle aktif olarak çalışabilen ve tek bir fotoğraf için yakaladığı 60 farklı kare (Farklı çekim ayarları ile daha düşük kumlama ve daha fazla gölge/parlak alan detayı yakalayabiliyor) ile sensör limitlerinin üzerine çıkış yapabilen Hydra, bu sayede 32 megapiksel çözünürlüğe sahip üst seviye fotoğraflar verebiliyor. Yine çektiği 20 farklı kare ile HDR yani yüksek dinamik aralığa sahip fotoğraflar oluşturabilen uygulama, birden fazla fotoğrafı birleştirdiği için tam performansını hareketsiz çekimlerde ortaya koyarken, fotoğraf yanında HDR videoların da altından kalkabiliyor.
Yayınlanan 1.0.1 sürümüyle video çekimi başlamadan önce otomatik netleme yapabilen ancak çekim sırasında da manuel netleme sunmaya devam eden Hydra, ayrıca artık çok daha keskin fotoğraflar ortaya koyuyor, güvenlik amaçlı soru işaretlerine karşı videolara mikrofon üzerinden yapılan ses kayıtlarını kullanıcıların onayına bırakıyor ve 10'dan fazla hata çözümüyle daha sorunsuz bir deneyim vaat ediyor.
Hydra uygulamasına 10,49 TL ödeyerek buradan sahip olabilirsiniz. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim