Anlık Bildirim

iOS için GetGlue önemli özellikler ve yeni ortaklıklarla güncellendi

iOS için GetGlue önemli özellikler ve yeni ortaklıklarla güncellendi

Televizyon dünyasının Foursquare platformu olarak görülen GetGlue, izlediğini yapımları ağınızda check-in yapma esasına dayanıyor. Böylece ağda en popüler yapımların neler olduğu ve ne yorumların yapıldığı elde edilebiliyor.

Bir sosyal televizyon olarak görülen uygulama 4 milyon kullanıcı sayısına sahipken, iOS sürümü önemli yenilik ve ortaklıklarla güncellendi.

Bu yenilikler; ana haber kaynağının arkadaşlar ve dizilerden gelen güncellemeleri bir araya getirmesi, tüm yayın bilgileri ile ilgili güncellemelerin ana haber kaynağına gelmesi, televizyon, sinema ve akış içerikleri ile ilgili daha akıllı ve kişiselleştirilebilir rehber, canlı skor ve bilgilerin doğrudan rehberden alınabilmesi, gelecek içeriklerin ajandaya işlenmesi, favori dizileriniz ile ilgili konuşma ve yorumların gösterilmesi olarak sayılabilir.

Uygulama ayrıca yeni bir reklamcılık ürünü de sunuyor. Reklam Girdileri adı verilen yeni reklam birimleri marka, ağ ve stüdyolara kullanıcılara daha etkili reklamlar sunmasını sağlayacak. Kullanıcı bu girdiyi beğendiği zaman, girdi mesaj, resim veya video olarak arkadaşların haber kaynaklarında görülebilecek.

Uygulama ayrıca GRAMMY ödülleri için bir etiket programı da başlattı. 10 Şubat tarihinde yapılacak olan törende kullanıcılar ödüllere check-in yaparken, yeni etiketleri de açabilecek. 

GetGlue, dijital ve gerçek etiketlerle benzersiz bir rozet sistemi sunuyor. 75 farklı ağ, hayranlarını 700'den fazla dizi için ödüllendirdi ve özel etiketler postaladı. Bundan sonra her ay etiket alınabilecekken, ABD dışına da gerçek etiketler gönderilebilecek.



Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim