Anlık Bildirim

iOS uyumlu Relight ile daha iyi fotoğraflar

iOS platformu için hazırlanan en yeni fotoğraf düzenleme uygulamalarından Relight, HDR odaklı düzenleme yapısı ve sade arayüzü ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.
Code Organa adlı geliştirici tarafından iOS 8.1 ve üzeri iPhone ile iPad modelleri için hazırlanan uygulamalardan Relight, Apple App Store üzerindeki yerini aldı. 
Oldukça modern bir arayüzü bulunan Relight, temel olarak gerçek zamanlı bir HDR yani yüksek dinamik aralık fotoğraf uygulaması. Bünyesinde yer alan sekiz farklı mod ile kişilerin harika HDR fotoğraflar oluşturmasına imkan tanıyan ve geliştirici tarafından belirtildiği kadarıyla sizin gördüğünüz ile çektiğinizi birbirine en yakın hale getiren uygulama, pozlama sorunlarını otomatik olarak düzelterek doğu aydınlıkta sonuçlar sağlayabiliyor.
Oldukça sade bir arayüz üzerine kurulan Relight uygulaması, HDR yanında fotoğrafların renklerini geliştirebiliyor, keskinliğini arttırabiliyor, sis ekleyebiliyor ya da sisi kaldırabiliyor ve sadece gökyüzüne yönelik işlemlerde bulunabiliyor. Yüksek kaliteli fotoğraf formatı TIFF'e destek veren uygulama, iCloud'u da aktif olarak kullanabiliyor ve hazırlanan içerikleri Instagram, Twitter ve Facebook gibi sosyal ağlara atabiliyor.
7,99 TL fiyat etiketi bulunan Relight buradan elde edilebiliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim