Anlık Bildirim

iPhone 7 dedikoduları gelmeye başladı

iPhone 7 dedikoduları gelmeye başladı
 
Henüz birçok ülkede resmi olarak satışa çıkmayan Apple'ın yeni nesil akıllı telefonları iPhone 6S ve iPhone 6S Plus, gündemin üst sıralarında yer almaya devam ediyor ancak "iPhone 7" dedikoduları da şimdiden yayılıyor.
9to5Mac'de yer alan ve Çin kaynaklı bazı ağlara dayandırılan bilgilere göre Apple'ın iPhone 7 modelleri su ve toz geçirmez bir gövdeye sahip olacak. iPhone 6S ile iPhone 6S Plus'ın kısa süre önce yapılan su testlerinde gösterdiği etkileyici performans sonrası ortaya çıkan bu gelişmenin, Apple'ın dayanıklılık konusunda attığı ciddi adımlar göz önüne alındığı zaman hiç de uzak olmadığı yapılan tahminler arasında yer alıyor.
Farklı noktalardan gelen bir diğer bilgi ise Apple'ın iPhone 7 ile yeni bir gövde materyali kullanabileceği yönünde. Yeni materyal hakkında herhangi bir bilgi yer almazken, Apple'ın ilk prototip gövdeyi şimdiden hazırladığı söyleniyor. Ayrıca çok fazla bir anlam ifade etmiyor olsa da iPhone 7'nin tamamen düz bir LCD ekran kullanacağı belirtiliyor. 
Şimdilik %10 ihtimalin bile verilmediği bu bilgiler, iPhone 7 "dedikodu" furyasının başını oluşturuyor. Ancak serinin genel yapısı gereği Apple'ın iPhone 7 ile köklü bir değişikliğe gitmesi bekleniyor.
Not: Görsel konsepttir. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10897 kez okundu.
22 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone 7, dedikodu ve Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim