Anlık Bildirim

iPhone 7 satışları Apple'ın beklediği kadar iyi değil

iPhone 7 satışları, Apple'ın beklediği gibi gitmiyor. Apple'ın, bu durumdan dolayı üretimi önemli bir oranda azaltacağı iddia ediliyor. Detaylar haberimizde:
Şimdiye kadar her yeni iPhone modelinde ürün piyasaya çıktıktan sonraki ilk aylarda satışlar oldukça yüksek olurdu. Hatta genelde önceki modelin aynı çeyrekteki satış rakamlarını geçerdi. Nikkei isimli dergiye göre son iPhone modelinde durum böyle değil. Yine Nikkei'ye göre Apple bu nedenle iPhone 7 ve iPhone 7 Plus üretimini azaltmak zorunda kalıyor. Beklentiye göre üretim %10 oranında azaltılacak. 
Aslında satış sayılarının az olması Apple için sürpriz olmadı. Mart ayındaki 2. çeyrek gelir raporları gösteriyor ki önceki modellerden iPhone 7'ye geçenlerin sayısı 2015'te iPhone 6S'e geçenlerin sayısından fazla olsa da 2014'te iPhone 6'ya geçenlerin sayısından daha azdı. Şimdilik iPhone 7 toplam satışlarının iPhone 6S'i geçemeyerek bir ilk olup olmayacağı hakkında kesin bir şey söyleyemiyoruz ancak bunu yakın zamanda öğreneceğiz. Apple'ın son çeyrek gelir raporu ocak ayının sonlarına doğru açıklanacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
14172 kez okundu.
45 kişi, toplam 46 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone 7, iphone 7 satışları ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim