Anlık Bildirim

iPhone 7 sızıntıları detaylanıyor

İlk olarak küçük bilgiler halinde sızmaya başlayan iPhone 7, artık bileşen ve kasa görselleri ile daha detaylı gündeme geliyor. Son olarak arka kapak bileşenleri ve tasarım plakaları sızdırıldı.

Yaz aylarına yaklaşmamız ile birlikte, yeni nesil iPhone modelleri ile ilgili sızıntılar da arttı ve daha net hale gelmeye başladı. Son olarak internete düşen bileşenler ve tasarım plakaları, pek çok konuda soru işaretlerini gideriyor.

Daha önceki bilgilerde, iPhone 7 modelinde OIS destekli bir arka kamera, iPhone 7 Plus modelinde ise OIS destekli çift sensör kombinasyonu yer alacağı ifade ediliyordu. Arka kapak bileşeni ve tasarım plakalarına baktığımızda, iddiaların güçlendiğini görebiliyoruz. Hatta iPhone 7 modelinde, kamera yuvasının biraz daha sol üst köşeye yaklaştığı ve büyüdüğü söylenebilir. Muhtemelen OIS desteği ve yüksek kalite optimizasyonları, böyle bir büyümeye neden oldu.

Diğer taraftan, arka kapak tasarımında da değişiklik var ve anten çizgilerinin alt-üst kenarlara çekildiği gözlerden kaçmıyor. Böylece, kullanıcının anten ile olası etkileşimlerinin en aza indirilmesi amaçlanıyor.

3.5mm kulaklık girişi konusunda, farklı kaynaklar değişiklik olmayacağını ifade etmişti. Bu bakımdan, dış tasarımın yukarıdaki küçük ayrıntılar dışında büyük bir değişikliğe uğramayacağı tahmin ediliyor. Boyutlar ise yine 4.7 inç ve 5.5 inç olarak devam edecek.

Kaputun altında ise önemli değişiklikler mevcut. Yonga seti tarafında daha güçlü ve bir ihtimal 10nm fabrikasyon süreci ile üretilecek Apple A10 yer alırken, iPhone 7 Plus için 3GB RAM olabileceği ifade ediliyor. Yine iPhone 7 Plus modelinde 256GB depolama seçeneği de yer alacak.

Tim Cook, yeni iPhone modelleri için tüketicinin olmadan yaşayamayacağı özelliklere sahip olacağı tanımlamasını kullanmıştı. 3GB RAM, 256GB kapasite seçeneği veya çift sensör kombinasyonu bu tanımlamanın içerisinde mi bilemiyoruz. Tüketicinin yeni modellere göstereceği ilgi çok önemli zira bu yıl satışlarda düşüş yaşayan Apple, kısa sürede toparlanma sürecine girebilir. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10594 kez okundu.
36 kişi, toplam 39 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone 7, iphone 7 plus ve Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim