Anlık Bildirim

iPhone Plus modellerine IP68 takviyesi

iPhone serisinde henüz entegre olarak su geçirmezlik özelliği mevcut değil ancak Mophie, H2OPro kılıfıyla askeri standartlarda suya ve darbelere dayanıklılık sunacak.

Apple'ın iPhone 7 ile birlikte su geçirmezlik sertifikalarına yer vereceği sıklıkla dile getiriliyor ancak bu özelliğe şimdi sahip olmak isteyenler için farklı çözümler mevcut. Mophie'nin yeni piyasaya sürdüğü H2Pro adındaki kılıf, iPhone Plus modellerine hem ekstra enerji hem de IP68 sertifikası getiriyor. 

iPhone 6 Plus ve iPhone 6S Plus için geliştirilen H2OPro, IP68 sertifikası ile su altında 1.2 metreye kadar 30 dakika çalışabiliyor. Ayrıca toza karşı da dayanıklılık sunuyor. Kılıfın diğer bir sertifikası ise Military Standart 810G. Askeri alanlar için kullanılan bu sertifika, 1.2 metreden düşmelere karşı dayanıklılığı ifade ediyor. Touch ID gibi hassas bölgeler, çizilmelere dayanıklı bir zar yapısıyla kullanıma açık hale getirilmiş. 

Mophie'nin uzman olduğu dahili batarya konusu, bu kılıfta da unutulmamış. 2950mAh kapasiteli dahili batarya ile, bir tam turdan daha fazla cihazınızı şarj edebiliyorsunuz. Dış mekan sporlarını seven veya zorlu koşullarda çalışanların seveceği Mophie H2OPro kılıf aksesuarı, 130$ fiyat etiketine sahip. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim