Anlık Bildirim

iPhone X, Galaxy Note 9'u geride bıraktı!

Galaxy Note 9 performans testlerinin yeni konuğu oldu. İşlemci ve grafik tarafı çeşitli testlere tabi tutulan Galaxy Note 9, hiç de azımsanmayacak skorlara imza atsa da iPhone X'u bir türlü geçemiyor.
Galaxy Note 9'un ilk performans testleri gerçekleştirildi. Tom’s guide'ın inceleme masasına konuk olan Galaxy Note 9, Geekbench 4 ve 3DMark Slingshot Extreme 3.1 performans testlerine tabi tutuldu.
Not: Performans testleri, Galaxy Note 9'un 6 GB RAM ve Snapdragon 845'li sürümüyle gerçekleştirilmiştir.  

Galaxy Note 9, iPhone X'u tahtından edemedi

Akıllı telefonlar için performans testi denildiği zaman akla gelen ilk isimlerden olan Geekbench 4 testinde sınava giren Galaxy Note 9, tüm çekirdek yükü altında 8876 puan elde etmeyi başarıyor. Galaxy Note 9'un Geekbench testinden elde etmiş olduğu skor, azımsanmayacak kadar yüksek olsa da iPhone X'u geçebilmiş değil. Zira geçtiğimiz yıl tanıtılan ve A11 Bionic çipiyle donatılan iPhone X, çıktığı günden bu yana zirveden inmiş değil. iPhone X'un Geekbench 4'ün çoklu çekirdek testinden elde ettiği skor ise 10357 puan.
Ayrıca Snapdragon 845 çipsetine sahip Oneplus 6'nın da gerisinde kalan Galaxy Note 9, Geekbench 4 testinin çoklu çekirdek puanları sıralamasında üçüncü sıraya yerleşmiş durumda.
 
3DMark Slingshot Extreme 3.1 testinde ise grafik tarafı sınanan Galaxy Note 9, iPhone X'u yine geçemezken, Oneplus 6, 5124 puan alarak yarışı birincilikle göğüslüyor. Aynı testten 4994 puan alan iPhone X ikinci sıraya yerleşirken, Galaxy Note 9 ise 4639 puanla üçüncü sıradan yerini alıyor.
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12938 kez okundu.
43 kişi, toplam 46 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, iphone x ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim